Gezellige herfstvakantie!

woensdag 11 oktober 2023

De bomen kleuren langzaam geel en bruin en we genieten nog lekker van de laatste nazomerdagen. Dat betekent dat de herfstvakantie voor de deur staat! Vanaf 14 oktober zijn de leerlingen een week vrij.

Dagje uit

Nog niks gepland tijdens de herfstvakantie? Geen zorgen, we hebben een aantal tips voor u! Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje Scheveningen? Ontdek het onderwaterleven bij SEA LIFE. Of bezoek de supertoffe overdekte attracties in het Legoland Discovery Centre, speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Met een combiticket bezoekt u voordelig beide activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Theaterworkshop

Het liefst de hele vakantie bezig? Doe dan mee aan de Theaterwerkplaats bij Het Nationale Theater. Kinderen vanaf 8 jaar vol nieuwsgierigheid, inspiratie en vragen gaan vijf dagen aan de slag met het maken van een korte voorstelling. Ouders en vrienden zijn uitgenodigd om de voorstellen te komen bekijken! Klik hier voor meer informatie.

Halloween

Of ga er lekker op uit in de natuur en geniet van de prachtige kleuren. Verzamel dan ook gelijk knutselmaterialen, zoals bladeren en dennenappels. Hiermee maakt u allerlei leuke herfstversieringen. Kijk bijvoorbeeld hier voor inspiratie. Of kom alvast in de stemming voor Halloween door een pompoen uit te hollen. Snijd voorzichtig een kunstwerk in de pompoen en plaats er vervolgens een kaars of lamp in. Zo heeft u een leuke halloweenversiering. Pompoenen kunt u kopen bij Pompoenerie Marie in Leidschendam. De pompoenenverkoop is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag. Kijk hier voor meer informatie.

Lekker niks

Liever lekker rustig ontspannen? Dat kan natuurlijk ook! We hopen in ieder geval alle leerlingen weer opgeladen terug te zien op 23 oktober!

Fijne herfstvakantie!