Fijne kerstvakantie allemaal!

donderdag 21 december 2023

Het team van De Piramide wenst alle leerlingen, ouders en andere familieleden een gezellige kerstvakantie. Geniet van de feestdagen en vooral van elkaar. Samen eten, spelen, gamen en chillen. Het maakt van de kerstvakantie een fijne tijd. Rust lekker uit, zodat je vol energie begint aan 2024. 

Ga er ook eens lekker op uit, er is genoeg te doen in Den Haag. Trakteer jezelf op e en warme kop koffie of chocolademelk. Misschien met een kleine toef slagroom……lekker!

Een paar tips voor speciale activiteiten tijdens de kerstvakantie.

1.    Winterweken Madurodam.
Dans onder de sterrenhemel in de silent disco, wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad en bewonder meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park.

2.    Kerstvakantie Minecraft-challenges bij Museon
In december haalt Museon-Omniversum opnieuw de ontwerper in jou naar boven. Doe mee met de bijzondere bouwchallenges in Minecraft en check tijdens een van de Minecraft Watch Party’s hoe jouw creatie er op groot scherm uitziet.

3.    Royal Christmas Fair
Kerstshoppen op een van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Met tientallen kersthuisjes, duizenden led-lichtjes en sfeervolle vuurtjes. Hoor kerstkoren zingen en luister naar verhalenvertellers. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten.

4.    Groot Kerstcircus Den Haag
Een gloednieuwe show met circussterren van over de hele wereld. Bereid je voor op ruim twee uur plezier voor de hele familie, gevuld met sensationele acrobatiek, romantiek en comedy.